لیست اختراعات پيمان كيهان ور


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1394/04/02
تاریخ ثبت: 1395/01/25
خلاصه اختراع:

با توجه به ضرورت كاهش سديم روزانه در بيماران قلبي نظير بيماران نارسايي قلب و مبتلايان به فشار خون بالا بر آن شديم تا با تركيب ادويه جات ،برخي سبزيجات و چاشني هاي رايج در كشور تركيبي با حداقل سديم به عنوان چاشني جهت استفاده اين گروه تهيه نمائيم . به اين منظور در ابتدا لازم است تا كليه ادويه جات و چاشني ها از نظر خواص دارويي و ميزان سديم موجود در آنها بررسي شده همچنين آندسته از چاشني ها كه تركيبات مضر براي بيماران قلبي دارند مشخص شده و پس از آن تركيبات متفاوتي از مخلوط كردن چاشني هاي مفيد در بيماران قلبي عروقي ، چاشني مورد نظر توليد شد. پس از توليد اوليه تست مزه انجام شد و از نظر مزه و خواص شيميايي مطلوب ارزيابي گرديد.

تاریخ ثبت: 1393/11/05
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع به مسئله مهم و مطرح در پزشكي و داروسازي و سلامت انسان و درمان بيماران مبتلا به سرطان و تومورهاي بدخيم تعلق دارد. سرطان دومين عامل مرگ و مير بيش از 25% از افراد دنيا است، و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهاني تا سال 2014 ، ميزان افراد مبتلا به دو برابر خواهد رسيد و دوز قابل استفاده از دارو هاي شيمي درماني رايج نيز براي درمان جوابگو نخواهد بود. در اين اختراع با كمك گرفتن از صنعت پيشرفته نانو فناوري و سنتز نانو ذرات كوانتمي و ريز اكسيد روي ( حدود 3-4 نانو متر) در آب و عامل دار شدن سطح يا اصلاح سطح ويژه آنها ، در صدد افزايش قدرت نفوذ پذيري بيشتر دارو به درون سلول هاي در گير سرطان و ايجاد پايداري كامل پيوند هاي هيدروژني بين نانو ذرات ريز با پوسته غشاء هسته تومور رشد يافته در محيط مناسب نانو سيال سنتز شده مي باشيم. در اين ميان از نانو ذرات اكسيد روي و نانو ذرات كامپوزيتي آن ها بر روي پليمر pvp درمحيط نانو سيال پايه آبي، حاوي مواد فعال سطحي مناسب،كه ضامن پايداري بيشتر انواع پيوند هاي هيدروژني توليد شده مي باشند، استفاده شدكه عليرغم نانو ذرات رايج نقره، طلا، كربن نانو تيوب و...احتياجي به انجام فرآيند و فرآيند هاي اضافي و طولاني تر براي سميت زدائي از سطح آن ها نيست. مخصوصا" اينكه در آزمايش بر روي سلول هاي سالم و نرمال انساني HFF2، نشان دادند كه با حفظ پتانسيل بالا، كاملا"هوشمندانه و انتخاب پذير رفتار مي كنند. و روي سلول هاي سالم اثر مخرب نگذاشتند. و هدفشان تنها ، نفوذ در غشاء سلول هاي مريض سرطاني شده بود. و فقط آن ها را ديده و سركوب و نابود كردند. در واقع دنياي علم در آينده بايد علت اين رفتار هوشمندانه نانو ذرات اكسيد روي اصلاح شده را در روياروئي با بافت سلول هاي سرطاني شده را معلوم و روشن سازد. كه با اين دانش در صنعت جديد دارو سازي تحول شگفت انگيزي كشف خواهد گرديد و بيماران از عوارض جانبي اشعه درماني ، كه ناشي از - از بين رفتن سلول هاي سالم به همراه سلول هاي درگير شده مي باشد، نجات پيدا خواهندكرد. اين فرمولاسيون بر روي چهار سلول سرطاني شايع دهان، سينه، كولون، ودهانه رحم، جواب هاي بسيار خوبي در غلظت هاي خيلي كم نانو گرم بر ميلي ليتر داده است. و بخاطر فراواني نمك هاي اوليه روي در بازار و دانش ساخت دقيق و ظريف انواع نانوساختار ها ونانو سيالات آن ، به جرات مي توان پيش بيني نمود، كه در آينده نزديكي در ليست داروهاي بسيار توانمند و موثر در درمان انواع سرطان هاي ناعلاج مطرح خواهد شد. به جز آزمون هاي MTT از آزمايش هاي توليد حساسيت هاي پوستي و تورم پشت گوش موش، نيز براي اثر پذيري نانو دارو بر روي موجود زنده نيز به موازات كار شد و معلوم گرديد كه هيچگونه حساسيت پوستي روي موش نداشته است. نانو سيال توليد شده در طول موج هاي كوتاه پرتو نور uv ، پيك جذبي شارپ و قوي در طول موج 3/194 نانو متراز خود نشان داده است، كه نشانگر قدرت بالاي جذب نور در محدوده ماوراي بنفش و توليد بيشتر گونه هاي فعال اكسيژن(ROS) و تشديد توانائي از بين بردن تومور هاي سرطاني است. و از سوئي توانسته است عليه رشد چند باكتري گرم مثبت از جنس پوستي، مخاطي، تنفسي، وگوارشي نيز رفتاربسيار موثري از خود نشان دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/05/24
تاریخ ثبت: 1393/11/26
خلاصه اختراع:

با استفاده از بنزن ، پارافرمالدئيد ، اسيد كلريدريك و سودسوزآور ( كه همگي جزو توليدات داخلي مي باشند ) در رآكتور صنعتي و آبگيري با برج تقطير بنزيل الكل خام 99.9 درصد توليد ميشود . اين كار علاوه بر برطرف كردن واردات اين ماده مهم و گران قيمت هم نياز داخلي را برطرف ميكند هم قابليت بالايي براي صادرات به كشور هاي صنعتي به خصوص كشور هاي توليد كننده دارو ( قرص و كپسول ) ، لوازم استريل پزشكي ( سرنگ ، سرم ، لوازم جراحي و ...) و كشور هاي توليد كننده رنگ و فيلم عكاسي را دارا مي باشد . اين محصول پيش ماده بسياري از مواد سنتزي دارويي ديگر نيز است .

تاریخ ثبت: 1401/05/22
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در زمينه تهيه داربست غشا آمنيوتيك كراسلينك شده به روش سبز براي كاربردهاي پزشكي مي باشد. پرده آمنيوتيك، داخلي ترين لايه مجاور مايع آمنيوتيك و جنين است. پرده آمنيوتيك داراي ويژگي‌هايي است كه كاربرد آن را در مهندسي بافت افزايش مي‌دهد از جمله اين خواص مي‌توان به خاصيت ضد التهابي، ضد ميكروبي، ضد فيبروزي، ضد اسكاري، خواص مكانيكي و تحريك كنندگي پايين سيستم ايمني اشاره نمود. با وجود تمام مزاياي ذكر شده براي پرده آمنيوتيك به عنوان داربست، جهت جلوگيري از باز پس زدن داربست و پاسخ ايمني ، پرده آمنيوتيك به روشهاي مختلف سلول زدايي مي شود اما در اثر سلول زدايي خواص مكانيكي و بخيه پذيري آن كاهش مي يابد بناربراين طراحي داربست به گونه اي صورت گرفته كه خواص مكانيكي را بهبود بخشيم بدين منظور داربست حاصل از پرده آمنيوتيك با نانوالياف پلي(لاكتايد-كو-گليكوليك اسيد) كراسلينك شده است و روش كراسلينك ، سبز و با استفاده از نور ماورا بنفش و بدون استفاده از هيچ گونه ماده شيميايي بوده است. افزايش مدول يانگ و بخيه پذيري پرده امنيوتيك كراسلينك شده نسبت به پرده آمنيوتيك آسلولار نشان دهنده خواص بهينه داربست مورد اختراع مي باشد. از طرف ديگر سرعت تخريب پذيري غشا كامپوزيت نسبت به پرده امنيوتيك آسلولار كاهش يافته است. همچنين از نظر سهولت استفاده از محصول توسط جراح نسبت به امنيوتيك آسلولار از مزاياي اين اختراع مي باشد. از طرفي از روش الكترواسپينينگ كه روشي مهم و صنعتي و ساده مي باشد براي تهيه نانوالياف در اين اختراع استفاده شده است. همچنين افزايش درصد تورم براي غشا كامپوزيت نسبت به آمنيوتيك آسلولار نشان دهنده آبدوست بودن داربست غشا كامپوزيت مي باشد كه باعث چسبندگي، تكثير و رشد سلولي مي باشد. همچنين آزمونهاي بيولوژيكي مانند تست سميت و ميزان زنده ماني سلول بر روي داربست و همچنين مراحل بازسازي قرنيه بر روي مدل حيواني خرگوش با موفقيت انجام شده است. بنابراين داربست مورد نظر مي تواند در زمينه مهندسي بافت و پزشكي بازساختي در سطح وسيع مورد استفاده قرار گيرد.

موارد یافت شده: 4